Zmeňte svoj život k lepšiemu  

Ako chránim Vaše osobné údaje

Som potešená, že ste prišli na moje webové stránky. Ochrana Vašich osobných údajov je aj mojím záujmom, aby ste sa pri návšteve stránok a ďalšej komunikácii cítili bezpečne.

Osobné údaje, ktoré mi poskytujete pri ponuke alebo využívaní služieb spracúvam v súlade so zákonom č.122/2013 Z.z.  o ochrane osobných údajov v platnom znení.  Ako prevádzkovateľovi mi bolo pridelené potvrdenie Úradu na ochranu osobných údajov SR o registrácii informačného systému osobných údajov pod č. 201412918.

Vaše údaje zhromažďujem len vtedy, keď mi ich poskytnete dobrovoľne a z vlastnej vôle. Som oprávnená spracúvať ich len v prípade Vášho súhlasu. Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov do webového formulára na stránke tým dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Vaše osobné údaje budú použité na informovanie o nových službách, produktoch, špeciálnych ponukách, k ďalšej komunikácii a k optimalizácii mojich služieb a to vždy len na tento účel a v nevyhnutnom rozsahu.

Pre sprehľadnenie vašej orientácie a pohybu na mojej stránke využívam štandardné ukladanie súborov cookies vo Vašom prehliadači., t. j. zaznamenávanie IP adresy (číselný identifikátor Vášho počítača) pridelený Vaším poskytovateľom internetových služieb, navštívené stránky webu, dátum a čas Vašej návštevy.

V prípade, že si neprajete ďalšie zasielanie elektronických správ, môžete sa z odberu kedykoľvek jednoducho odhlásiť odklikom na odhlasovací odkaz uvedený v pätičke každého emailu obsahujúceho obchodnú správu. Mám záujem na tom, aby ste dostávali len vyžiadané emaily. Váš súhlas trvá do doby odhlásenia sa z odberu. Po odhlásení sa budú Vaše údaje zmazané.

Ako prevádzkovateľ pri spracovaní Vašich osobných údajov som povinná zachovávať mlčanlivosť aj po ukončení spracúvania osobných údajov. Vaše osobné údaje neposkytnem tretím stranám.

Na Vašu písomnú žiadosť máte právo podľa § 28 zákona o ochrane osobných údajov byť informovaní o Vašich údajoch v mojom informačnom systéme. Máte právo k prístupu k Vašim osobným údajom, na ich opravu, likvidáciu alebo blokovanie.

Webové stránky môžu obsahovať odkazy na webové stránky iných spoločností. Je mojou povinnosťou upozorniť Vás na to, že keď kliknete na odkaz na akékoľvek také stránky, nenesiem zodpovednosť za súlad podmienok ochrany osobných údajov týchto tretích strán. Pred poskytnutím Vašich osobných údajov na webových stránkach tretích strán si, prosím, skontrolujte ich zásady ochrany osobných údajov.

V prípade otázok a nejasností ma, prosím, kontaktujte.

RNDr. Anna Halajová
Tokajícka 12
821 03 Bratislava
IČO: 34487522
Email: anna@annahalajova.sk